Livet på St Martin

lördag, juni 30, 2007

Saker från Sverige

FIck en fråga för ett tag sedan av svenskar på väg till Karibien vad vi önskade att de skulle ta med. Det slog tvärstopp. Kunde inte komma på en enda grej. Naturligtvis finns det massor man saknar. Börjar därför på en lista så får vi se om jag kommer på någonting mer...

(1) Ahlgrens bilar
(2) Finncrisp
(3) Kalles kaviar
(4) Mjukost på tub

Ööh... och där tog det stopp...

4 Comments:

  • Hejsan! Trevligt att hitta en sida om St. Martin! Jag ska flytta dit i Oktober och borja jobba po ett hotell po den Franska sidan, och letar information om att bo po on. Det verkar som om ni trivs i alla fall! Jag bodde tidigare i Charleston, SC USA och det ska bli skont att fa komma tillbaka till varmen igen! Sveriges sommar detta aret ar ju ingen hojdare! Har nog massor av fragor om livet po on, och jag hoppas att du inte har nagot emot att ar nyfiken! /Camilla

    By Blogger Camilla, at 7:11 fm  

  • Hej Camilla,
    välkommen till St Martin! Försökte hitta något sätt att svara dig men utan framgång. Har mycket information om boende etc och vi är ett litet svenskgäng här också som håller ihop. Hör gärna av dig till sofia@navicomnetwork.com så kan jag berätta mera.

    Sofia

    By Blogger sofia, at 9:54 fm  

  • Jag bor i London och här är det stört omöjligt att få tag på schysst bröd. Så svårt att några svenskar har startat Nordic Bakery (www.nordicbakery.com). Ahlgrens Bilar, Kexchoklad, Finncrisp, Kalles Kaviar finns däremot att köpa alldeles i närheten. Och Kopparbergs Cider (om man nu gillar sånt) säljs på varenda matvaruaffär.

    Hälsa Patrik!

    By Anonymous Anonym, at 4:21 em  

  • Hej!
    Hur funkar det att starta upp ett företag på St Martin. Jag har lessnat på det svenska klimatet och har tänkt att försöka "outsourca" mig själv till ett annat land.

    Mvh
    Johan

    By Anonymous Anonym, at 6:21 fm  

Skicka en kommentar

<< Home