Livet på St Martin

lördag, februari 04, 2006

Haitisk getsoppa

Finally, måste vara sist i universum med att skaffa en blogg. Men nu är den här. Jag är inte så pigg på att skriva så tanken var att knäppa lite bilder på roliga saker här på St Martin i Västindien. Givetvis fick jag inte med kameran på årets hittills roligaste event igår kväll. Invigning av kreolsk restaurang i Agrement, ett så kallat "lokalt" område där blekhyade inte vågar sig in i efter mörkrets inbrott.

Maten var fantastisk, höjdpunkten var haitisk getsoppa. Klockan 11 gick strömmen vilket satte P för musiken men festen fortsatte en bra stund efter det. De vänner och bekanta vi släpade med hade vi förvarnat om att det kanske inte var St Martins mest säkra område vi skulle till. P och M dök upp med varsin skinande ny äkta Rolexklocka. Helt hilarious, som Babellen skulle ha sagt. Jag kände mig tvungen, när de gick i mörkret för att leta efter sin bil, att påpeka att det kanske inte var helt lämpligt. P frågade vad området hette så de visste vad de skulle säga till polisen när de blivit rånade.

Därefter bar det av till Lady C (varning för löjliga sexistiska bilder) med Hanne-Marte och Christian. HM & C kom nyss hit med sin nya X-Yacht och de ska av och till vara här hela våren fram till dess att seglar hem igen i maj. Jättekul! Dem lärde vi känna när vi låg i Las Palmas för tre år sedan och förberedde oss för avsegling över Atlanten till St Lucia med Atlantic Rally for Cruisers (ARC). Idag vilar vi oss i form.

1 Comments:

  • Wohooo, vad kul att du också börjat blogga :)

    By Blogger Belle, at 1:58 em  

Skicka en kommentar

<< Home